Nyårsafton hemma med frugan. Så här i förkylningstider och lite allmänt slitna kan den vara skönt att bara varva ner och laga god mat och slappa i tevesoffan. :)
På menyn var det marinerad hummer som huvudrätt (ja, svärfar fiskar hummer varje säsong så vi är lite bortskämda) och till efterrätt lagade jag till stjärnpajen nedan med blåbär och björnbär. Det gjorde inte ont!
Men var kommer alla hjärtan från i bakgrunden?
4 kommentarer:
Tack för maten raring! puss!
Hi,hi, jag lärde mig ett sätt av Saravillfara förra julen att göra sådana hjärtan. Men vet ju inte om du gjort på samma sätt!??? Gott nytt år! /Maria
God mat - hummer är gott! :) Visst har jag använt ett Nikkor 50/1.8. Det sitter nästan alltid på min kamera - älskar det objektivet. :) Duaflexen har jag inte hunnit testa ännu men hoppas göra det snart.
Läcker bokeh-effekt på nedersta bilden!
Vilka underbara bilder.
vilken inställning hade du på kameran när du tog bilden på fyrverkeriet
Skicka en kommentar