30 dec. 2008

Tävla och vinn en Nikon D60!

Har ni missat bloggen om digitalkameror så bör ni kosta på er ett besök där å det snaraste. Man har nämligen möjlighet fram till den 31:e december att vinna en mycket trevlig och användarvänlig systemkamera från Nikon, nämligen uppföljaren till D40/D40x som funnits med länge nu, uppgraderad med bl.a. sensorrengöring och annat smått och gott - Nikon D60!


Jag har länge varit en hängiven anhängare av Nikons systemkameror och har plöjt igenom och lärt mig både innan och utan D40, D80 och nu sist men inte minst entusiastmaskinen D300 som är mitt tredje öga. Om jag vinner denna Nikon D60 från omdigitalkameror.se så lovar jag att min fru ska få den i utbyte för hennes gamla trogna D40 som hon använder friskt! Det låter väl som ett gott nyårslöfte? :)

Var med och tävla, läs reglerna och skicka in ditt bidrag på bloggen omDigitalkameror.se - och du... gör det NU!

2 kommentarer:

Evans sa...

Hej Martin!
Ville bara tacka för din hjälp med kamera köp. Ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar Eva

Krydda Livet sa...

Tjusiga kort hörru du du :) Jag hittade hit via Ingela la las blogg, skoj! Jag har en Nikon D300 men jag kan inte ett dyft om den haha. Jag har tänkt gå en kurs efter jag pluggat färdigt. Just nu finns det inte utrymme. Att fota är jätteroligt men om man kan blir det säkert bra mycket roligare. Ha det fint!

Mvh Josefin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails