28 dec. 2008

Månadens fotograf i Ljud & Bild!

Nu var det nästan skamligt längesedan jag visade något nytt här på bloggen. Aktiviteten riktas ibland åt annat håll då tiden inte alltid räcker till. I december månads nummer av tidningen Ljud & Bild i Elektronikvärlden (nr.12 2008) blev jag utsedd till månadens fotograf av redaktionen. Det var mycket kul att få utmärkelsen och det gav mig en extra "boost" i mitt fotograferande. För er som inte sett artikeln i tidningen finns den att se här nedan, klicka på bilden så kan du läsa texten!Vinsten blev en Samsung NV24HD kompaktkamera som inte har kommit ännu. Kanske blir det ett inlägg här på bloggen med en liten rescension av denna! Det är en trevlig liten digitalkompakt med rejäl vidvinkel.

Nytt är också att jag har hittat ett fantastiskt fotopapper till min Epson R1900 fotoskrivare för att producera härliga förstorningar upp till A3+ (48x33cm) med en riktig traditionell fotokvalitet och fiberyta. Papperet heter "Epson Traditional Photo Paper", finns i formatet A4, A3+ och A2. Snart kommer ni att kunna köpa vissa av mina bilder i begränsad upplaga och signerade i min och frugans webbutik Ellis Corner med inredningsdetaljer och fotokonst, vi öppnar inom kort!

Jag har även startat ett samarbete med sajten YouDecorate.com som nu säljer ett urval av mina bilder till mycket bra priser! Kolla gärna in sajten och sprid ryktet!

God fortsättning och ett Gott Nytt År!

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Finally ;-) puss!

Evans sa...

Hej!
Fick tipset att fråga dig om vilken kamera jag skall köpa. Jag behöver en bra men ej så dyr digital kamera för bra närbilder. Har en systemkamera, det är lite krångligt att behöva skanna. Har också en mobilkamera som jag använder till min blogg, det blir ej ok bilder.
Tacksam för tips.
Ha det gott/Eva

Evans sa...

Hej igen!
Tack för snabbt svar. Jag har en Canon EOS 33 systemkamera.
Jag behöver en bra behändig digitalkamera som ej tar så stor plats. Kostnad runt 2.500 kronor.
Tack för att du tar dig tid.
Måste också säga vilka otroligt fina bilder du har tagit.
Ha ett Gott Nytt År /Eva

Ingela la la sa...

Grattis!

Jättefina julklappar min köpt mig ;)
Jag är helnöjd, dom kommer definitivt visas på bloggen någon dag!

Ha en bra kväll!

Karin A sa...

Hej Martin! Grattis till utmärkelsen och kul att ha hittat till din blogg. :) God nytt år!

Madicken sa...

Varma gratulationer till den fina titeln! Du är verkligen en grymt duktig fotograf! Drömmer också om att lära mig mer i ämnet med det får komma efter småbarnsåren som jag just nu är inne i!

Hittade hit via din fantastiska och ambitiösa frus blogg!

Önskar er båda all lycka!

Kram!

Fotograf Martin Wallgren sa...

Evans - jag publicerade just ett nytt kameratips på din blogg! :)

Ingela - Kul att du gillade julklapparna och att gubben din beslutade att använda mig som leverantör! ;)
Ska hålla utkik på bloggen!
Ha en riktigt trevlig nyårsafton så hörs o ses vi in på nya året, hälsa Johan och de små.
Gott Nytt År!

Karin A - Hej! Tack för kommentaren, kul att du hittat hit! Har du gjort några försök med Duoflex TTV som du nämnde under bilturen? :)
Själv funderar jag på att skaffa en gammal Kiev 60 mellanformatare att leka med... som att man inte hade nog med kameror och projekt att ägna sig åt ;)
Gott Nytt År!

Madicken - Tack så jättemycket för de värmande orden. Fotografering är en mycket givande hobby, hoppas du får möjlighet att utforska den när barnen växt upp något...
Ja, visst är min fru fantastisk och ambitiös! :)
Tack för dina lyckönskningar och ett Gott Nytt År!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails